Oxboard Balance boards


Originele Oxboard een klasse apart!

 

Na de introductie van OXBOARD zijn er veel andere balance boards en hover boards op de markt gekomen. Met grote kwaliteitsverschillen. De OXBOARD heeft de bestaande technologie van de hoverboards een paar stappen verder gebracht. Met als resultaat het veiligste, technologisch meest hoogstaande en duurzaamste balanceboard!

 

OXBOARD is gecertificeerd

OXBOARD heeft design en productie in eigen beheer en het product voldoet aan alle wettelijke eisen. Tijdens de eindinspectie testen we elk OXBOARD nog in de fabriek op rijkwaliteiten. Elk OXBOARD is voorzien van een CE keurmerk en voldoet aan de EN15194:2009 norm voor Elektrisch ondersteunde fietsen (EPAC Cycles). Bovendien voldoet elk OXBOARD aan de Amerikaanse FCC norm voor radiostoring. Ook is OXBOARD door de Duitse autoriteiten voorzien van alle documenten voor recycling en geregistreerd in het Duitse “Stiftung elektro-altgeräte Register”. De OXBOARD-accu’s komen rechtstreeks uit de Samsung-fabrieken. Daarmee laad je het OXBOARD in 2,5 uur volledig op.


Oxboard One balance board
Tijdelijke aanbieding: 219,= ipv 259,=  op=op!   HET A-merk onder alle hoverboards. De Oxboard heeft een fraai Dutch Design en is de hoogste standaard onder de diverse boards . Oxboard is technisch superieur, zeer veilig getest en ... (meer lezen)
€ 259,00 vanaf € 219,00