KINDERQUAD 48 VOLT 1200 WATT BRUSHLESS

Deze kinderquad is uitgerust met  BRUSHLESS  motor (40% meer power, minder verbruik en extreem lange levensduur). Dus zonder kettingkast.

 

De snelheid van de elektrische kinderquad kan je veilig op 3 verschillende snelheden instellen door middel van een sleutel welke uitneembaar is. Gas geven door middel van het handgas.

De snelheidsbegrenzer is in te stellen op ca. 11 km / ca. 25 km en ca. 40 km (maximale snelheid). De 4 x 12 volt accu’s zijn afgeschermd. De 48 volt accu kindeerquad kan voor en achteruit rijden. Op het stuur bevind zich een accu oplaad indicator. Uitgerust met 3 schijfremmen en luchtbanden. De afmetingen van de 1200 watt kinderquad zijn: 129 X 72 X 77 cm. Maximaal draagbaar gewicht is 80 kilogram.

 

De 1200 watt elektrische kinder quad is alleen af te halen kan niet verstuurd worden. Het is een bouwpakket, maar tegen een meerprijs van 50 euro kan deze ook rijklaar opgehaald worden.

 

Deze 48 volt elektrische kinderquad is niet toegestaan op de openbare weg! Wij raden altijd aan om goede, beschermende kleding te dragen met veiligheidshelm en altijd onder ouderlijk toezicht te gebruiken.

 

Bouwpakket, geen verzending mogelijk. Alleen afhalen in Ridecars winkel Rotterdam

 

48 volt accu kinderquad 1200 watt - alleen geschikt op eigen terrein- Geen verzending mogelijk, alleen afhalen.

€ 700,00

  • 60 kg
  • Uitverkocht